Jälki Kivilammen maankaatopaikan maastossa. Ehti vaheta 3,5 tuntia, sää kuiva ja tuuleton. Matkaa noin 300 metriä, 6 kapulaa. 2 kpl 90-kulmaa.

Jälki nostettiin tieltä. Laki ei sitä itse noteerannut mutta kun käännyin itse jäljen suuntaisesti, Laki lähti sitä sitten heti ajamaan. Ja se ajoi ihanan rauhallisesti! Liina koko ajan tiukalla mutta ei ryysimistä ja pysyi jäljen päällä tosi hyvin. Pientä seilaamista toki mutta tämä oli jo sellaista jäljestämistä mitä siltä haluankin. Ensimmäinen kulma meni hienosti ihan kulman mallisesti. Toisen kulman se sitten kyllä oikaisi aika rankasti. Polku ylitettiin kahdesti, molemmilla kerroilla se vähän tarkasti polkua mutta palasi itse takaisin jäljelle.

Kapuloista Laki ilmaisi 3 ihan itse, viimeinen (kuudes siis) ilmaistiin niin että autoin Lakia - tässä kohden nimittäin lähistöltä alkoi kuulua koiran haukuntaa ja Lakin keskittyminen herpaantui ja se olisi kävellyt nenä ylhäällä kapulan yli. Kun satuin kapulan itse näkemään, vedin liinasta Lakia taaksepäin ja otettiin uudelleen tuo kohta ja nyt kapula nousi mallikkaasti.

Vielä on matkaa siihen että kaikki kapulat nousee mutta paremmaltahan tämä jo alkaa näyttää!