Vaikak pujottelutreenin jälkeen laitoin lakin lepäilemään, se ei juurikaan sen läähätystä vähentänyt. No, kokeissakin voi olla kuuma joten hommiin vaan.

Seuraaminen oli tuohon läähätyksen määrään nähden ihan hyvää. Pidin Lakia hihnassa mutta ei sitä tarvinnut varsinaisesti käyttää, muutamassa käännöksessä vähän ohjasin tiiviimmäksi.

Liikkeestä seisominen kerran, myös koiran taakse kävely ja vierelle tulo. Laki ei aikonutkaan ennakoida istumista, kiva! 

Kaukoja. Nyt tein sitten niin että valmistelevassa maahanmenossa jo vapautin koiran heittämällä sille palkan. Kun se kuitenkin sitten alkoi ennakoida sitä maahanmenoa, palkkasin muutaman kerran jo vierellä istumisesta. Sitten varsinaisiin kakeharjoituksiin. Pelkkää yhtä vaihtoa ja siitä palkka lensi koiran yli, välillä pienellä viiveellä välillä heti. Nämä nyt ainakin onnistuivat, olin välillä ihan täydessä matkassa välillä lähempänä.

Muttamutta... jostain sitä virtaa pitäisi koiraan saada. Olen vähän mennyt "lankaan" kun Lakilla pääsääntöisesti seuraamisessa on hyvä vire, niin muissa liikkeissä se on päässyt lössähtämään. Se sitten näkyy hitaina asennonvaihtoina (myös esim. siinä liikkeestä istumisessa!) ja huonona häiriönsietona. Jostain pitäisi nyt kehittää virtaa... mutta mistä?