Liepeellä ajoharkkaradan pikkumetsikössä. Oli kova tuuli ja tein jäljestä syheröisen jotta Laki joutuisi olemaan tarkkana. En vanhettanut kuin 45 minsaa. Jäljen nosto myötätuuleen tieltä.

Laki ei nostanut jälkeä kun kuljimme tietä pitkin, luulen että se juuri siinä kohden kiinnostui tien toisesta laidasta. Mun olisi jotenkin saatava opetettua sille "reuna" elikkäs se että kuljetaan ja etsitään vain toista reunaa kerrallaan.

No, käännyimme takaisin ja nythän tuuli toi Lakille jäljen hajun ja se poukkaisi metsään aika paljon ennen itse jälkeä.  Haravoi oma-aloitteisesti tuulesta ja tuli suoraan ensimmäiselle esineelle. Tämän jälkeen se sitten olikin tosi tarkkana jäljen kanssa. Ojan ylitys tuotti hieman päänvaivaa mutta Lakin tarkastettua ensin ojan reunoja kumpaankin suuntaan se poukkasi ojan yli ja jatkoi jälkeä pitkin. Kun jälki tuli tien laitaan Laki meni tielle. Tässä vähän autoin sitä jäämällä itse seisomaan paikalleni, niin Laki sitten tuli takaisin metsän puolelle ja taas vaivatta jatkoi jälkeä.

Kaikki esineet (2 pääsiäismunaa, tyhjä pillimehupurkki ja pieni sukka) se ilmaisi varmasti.