PÖnttövuoressa. Tarkoitus oli ottaa oikeaan etukulmaan palkkaamaton maalimies (AR), sitten toiseen etukulmaan tyhjä ja jälleen oikealle maalimies (MM) joka sitten palkkaa. Lopuksi vielä vasemmalle suorapalkka. Vaan toisin kävi.

Molemmat oikeanpuoleiset maalimiehet menivät valmiiksi piiloihin. No, Laki pongasi kauemmaisen jäljen ja sitä myöten ajautui sinne takakulmaan... ei se koko matkaa jäljestänyt mutta meni kuitenkin. Sielläpähän sitten haukkui kauan ennen kun ehdin paikalle. Maalimies onneksi palkkasi hyvästä haukusta vähän ennenkuin olin itse vieressä.

Päätin sitten etsittää alueen takaperin, eli nyt vasemmalle tyhjälle. laki kyllä upposi hyvin mutta ei edennyt, no sen näkövinkkelistähän alueen olisi pitänyt jatkua eteenpäin ja tallaukset johtivat taaksepäin eli ihan oikein koira toimikin. Vielä kun tuli keskilinjaa taaksepäin ja yritin lähettää etukulmaan, Laki oli menossa "oikeaan" suuntaan mutta totesikin sitten ilm. alueen jo etsityksi ja tuli tarkistamaan etukulman. Siellähän maalimies parka kökkikin.

Ilmaisu oli jo todella pätkivä, Laki läähätti todella rankasti. meni koiran viereen, haltuunotossa ei ongelmia. Päästin sen sitten uudelleen tälle maalimiehelle ja pyysin palkkaamaan kun haukahtaa. Vaan sitä saatiinkin tovi odotella.

Neljäs maalimeis sitten etukulmasta, helposti löytyi mutta haukku pätki. MM taitavasti odotti hyvää haukkua ennenkuin palkkasi.

Mitä tästä opimme? Koira ei ole tyhmä, ei ollenkaan... seuraavissa treeneissä panostetaan ilmaisuihin, sitten suoriin pistoihin.