Salmean kanssa jälleen siellä Liepeen risukaatopaikalla. Lunta oli jonkin verran ja hyytävän kylmä tuuli, joka ei kylläkään tahtia haitannut.

Aloitettiin seuraamisella joka oli Salmenkin mielestä hienoa, joten en ole vain kuvitellut asiaa! Great! Nyt vaan tarkkana että se pysyykin sellaisena ja jopa paranee, ja että vaikeustasoa lisätään varovasti mutta koko ajan.

Sivulle tuloja käsiohjauksella, nämäkin menivät hienosti, Laki on sen verran tätä oppinut että mun ei tarvitse enää kurkottaa kovinkaan kauas ja se tietty helpottaa omaa työskentelyä.

Istumisia: pari ekaa käsimerkillä ja sitten ilman. Nou problems. Nyt pitäisi saada niitä käsimerkkejä pienemmäksi ja häivyttää ensin toka, sitten molemmat...

Maahanmenoja. Kuten olen tässä aiemminkin murehtinut, Laki on tyystin unohtanut maahanmenon. Kokeiltiin sitten millä tavalla sitä kannattaisi alkaa työstämään. Lakihan aktiivisesti kyllä tarjoaa toimintaa (kun tietää että namppaa on luvassa) mutta käsimerkkiä käyttämällä se syöksyy käden kimppuun ikäänkuin tamppaamaan koko käden. Paras tapa oli sitten että olin kyykyssä mutta pidin kädet paikoillaan ja odotin että Laki pudottaa etupään alas. Juuri kun on putoamassa, tulee käsky ja heti perään palkka. helppoa kuin heinänteko...

Eteenistumisissakin oli selvää edistystä tapahtunut. Laki pysyy paikoillaan joskin vetää päätään taaksepäin ja vilkuilee käsiäni kun vedän niitä sivulle, mutta se ei kuitenkaan varsinaisesti kääntele päätään. Nyt on oltava tarkkana palkkauksen kanssa että vilkuilusta ei kehuta ja yritetään palkata ennenkuin tuota tapahtuu.

Hampaiden tutksikelu sujui jo häntää heiluttaen!!

Treenistä jäi varsin hyvä mieli, vaikka lopuksi leikki jäi ihan minilyhyeksi. Kotona sisällä se sitten kyllä leikki taas innokkaasti. Odotellaan että se aikuistuu... koska sillä selvästi on halua ja kykyä leikkiin, nyt vaan on maailma liian suuri paikka vahdittavaksi ettei ehdi antautua leikkiin. Sellainenhan Laki on, se mielellään vaeltelee ympärilläni ja tutkii paikkoja. Kotona olen myös huomannut että sitä kiinnostaa tosi paljon jänikset... niiden jälkiä se nuuhkii ja "ajaa" intohimoisesti. Toistaiseksi olen kuitenkin saanut pelkällä äänellä sen huomion, pitää nyt pitää makupaloja mukana jotta saan myös palkattua sitä kun se noista tilanteista tulee kutsulla pois.