Liepeellä Laukaanhovin parkkiksella. Kävin läpi ihan perusjutut: seuraaminen, käännökset siinä, jätöt istu ja seiso, luoksetulo pysäytyksellä ja loppuluoksetulo erikseen, kaukot (avo). Kaikki meni ihan hienosti :) Seuraaminen oli aluksi vähän edistävää ja käännöksissä väljeni mutta kun sinnikkäästi korjasin omilla toimilla (käännyin ja/tai palkkasin sopivissa kohden) koirakin skarppasi ja teki oikein nättiä seuraamista. Noissa muissa jutuissa se oli oikein tarkkana, ainoastaan luoksetuloon olisin toivonut lisää tempoa mutta maa oli kyllä järkyttävän liukas.

Sitten testattiin kotiläksyn osaamistaso elikkäs metallinouto. Tätähän ollaan työstetty kotona ruoka-aikaan (ruokakuppi vaihdetaan käteen tuotuun metallikapulaan). Ekalla kerralla Laki jäi kapulan viereen seisoskelemaan ja mun piti parikin kertaa vilauttaa sille nakkia kädessäni, sittenhän s emeni ja otti kapulan! Toisella kerralla se ei empinyt yhtään ja kolmannella kerralla heitin kapulan jo kauemmas niin että se piti erikseen ihan hakea. Toimii!

Lopuksi leikimme tuttileluilla kahden lelun leikkiä. Vähän kangerrellen alkoi mutta saatiin sitten ihan kantamistakin :)