Seuraamista, nyt heti alkuun hihnassa. Hetkittäin painoi mun jalkaan mutta pääsääntöisesti hyvää seuraamista. Muutama vasemmalle käännös meni taas vaihteeksi plörinäksi oman hätäilyn vuoksi. Kun maltan itse tehdä sen kunnolla koirakin ehtii käännökseen mukaan.

Luoksetuloa pysäytyksellä. Takapalkka takana. Laki teki likimain kaikki virheet: pysähdys venyi, se karkasi suoraan pysähdyskäskyllä taakse, ei lähtenyt kutsulla tulemaan..  En tiedä mikä olisi ratkaisu tähän, takapalkka vetää sitä "liikaa" vaikka palkkaan sitä välillä edestä, ja sit jos en jätä palkkaa se ei pysähdy. Any ideas?

Kaukot, se toinen murheenkryyni. Nyt taidan lopultakin tietää missä vika. laki on niin voimakkaasti ehdollistunut siihen että makuulla vire laskee lähes nukkumistilaan, että sen on vaikea noudattaa käskyä. Täytynee alkaa purkamaan tilannetta siten että "alas"-käskyyn liittyy palkasi jotain kiihdyttävää (paikkamakuukäskyhän on eri). Eli unohdetaan varsinainen kake hetkeksi ja palkataan koiraa pelkästä alas menemisestä. Muitakin ideoita otetaan edelleen vastaan...