Agikisat laukaassa Vihtavuoren kaukalossa. Tuomarina Allan Mattsson. Saldona kaksi hyllyä, mutta taas paljon tyytyväiisyyden aiheitakin:

Ekalla radalla pujottelu oli aika alussa, ja Laki aloitti väärin!  Korjattuani sen se kuitenkin pujotteli reippaasti. Keinukin meni ongelmitta, sitten alkoi haparoiminen. Laki kun eiosaa itse hakea esteitä jos ne ovat "vaan" hyppyjä, ja mun ohjaus ei ole sille tarpeeksi selkeää. Muutaman hypyn jälkeen se vaan livahti jostain ohi ja annoin sen sitten imeytyä putkeen. Lopetettiin tähän.

Toisella radalla me kuitenkin kahlattiin rata läpi ilman suurempia ongelmia. yksi kielto oli alla kun pujottelun (taas hyvä ja reipas) jälkeen piti kuljettaa koiraa sopivalle linjalle hypyn kautta putkeen. En kuljettanut ihan tarpeeksi pitkälle ja kun päästin lakin menemään, huomasin että väärä putken pää on se mihin Laki on menossa... en kutsunut pois koska oma mokahan tuo oli ja Laki tosiaan lähti sinne minne ohjasin. Loppurata rennosti ongelmitta vaikka siinä oli pientä hyppykuviota :)

Tässä oli nolla jo aika lähellä. Noita hyppyjä ja ohjauskuvioita täytyy vaan treenata.