Kontaktien treenausta Viherlandialla. Treenasin yksin vaikka paikalla oli pari muutakin koiraa. Halusin nyt kuitenkin lähinnä imua ja vauhtia estesuorituksiin, siispä käytin makupala-alustaa ja sillehän Laki myös pysähtyy varmasti.

Puomi oli helppo, tehtiin siihen vaan muutama toisto eikä yhtääm virhettä vaikka juoksin lujaa esteen ohi. A-este samaten meni rutiinilla, tässä tein myös vinosta lähestymisiä ja sitten itse leikkasin koiran takana toiselle puolelle. Ei ongelmia.

Keinu meni ensimmäisellä kerralla hienosti, sitten Laki alkoi himmailemaan ja pari kertaa hyppäsi sivuun ennenkuin keinu alkoi kallistua. Helpotin sen verran että kuljin sen vierellä kehuen ja kannustaen, koira kuitenkin edelleen irti. Ja ahne kun se on, huomasi pian että palkkaa ei tule jollei keinua tee loppuun asti... Tätä täytynee vielä vahvistaa paljon jotta päästään samaan suoritusvarmuuteen kuin muilla kontakteilla, ja päästään namialustasta eroon.

rengasta tehtiin myös makupala-alustan ja liinan avulla. kertaakaan ei tarvinnut liinalla korjata, ja viimeisellä kerralla jo kävelin eteenpäin (aluksi siis lähettelin koiran takaa). Kunhan saadaan tähän kaveri, voisi alkaa harjoitella myös ilman sitä makupala-alustaa tätäkin!