Aamusella pikkupakkasella kotipihassa tottista. Hyvässä vireessa heti kättelyssä, niinpä otin alkuun seuraamista hihnassa ja ohjasin koiraa hyvään paikkaan, myös käännöksissä ja nopeudenmuutoksissa. Oikein hyvin meni, napakkaa seuraamista ja pakotteista Laki mukavasti aktivoitui.

Noutoa. Pidin aluksi Lakia hihnassa mutta eihän se edes meinannut varastaa.. sitten kun otin hinana pois se varasti! Tosin tässä sössin itse enkä antanut noutokäskyä totutussa ajassa, ei sitä koiraa kuitenkaan turhaan saa odotuttaa. Hyviä noutoja kuitenkin monta, tuossa varastetussa lähdössä Laki tuli jopa erittäin lujaa takaisin!

Kake. Yksi kokonainen liikesuoritus, käskyillä "alas" ja "istu", ilman käsiapuja. Veikkaisin että tokossa tuosta olisis saatu kymppi :)

Tokon hyppyä. Tätä ollaan unohdettu treenata kokonaan, joskaan eihän siinä mitään uutta ole. Pitkästä aikaa käytössä pahvihyppy ja Laki ei ensin oikein hokassut mistä on kyse, sen jälkeen teki loistavia leiskautuksia esteen yli. Istumiset vähän hitaita (epävarmoja?) ja pari kertaa yritti tulla paluuhypyn ohi mutta pelkällä käskyllä korjasi suunnan ja hyppäsi Palkkailin välillä istumisen jälkeen heittämällä namin ja välillä tein koko liikkeen. 

Liikkeiden välillä palkkailin Lakia heittelemällä nameja, pitäisi tehdä tätä enempi koska se selvästi nostattaa Lakin virettä. Kokonaisuudessaan tämä oli oikein hyväfiiliksinen treeni :)