Omassa pihassa treenialin täyskäännöksiä ja eteenistumisia. Täyskäännökset tein edelleen hitaasti, mutta nyt yritin (voi miten vaikeaa se olikaan) olla pysähtymättä käännöksen jälkeen ja palkkasin liikkeessä. Jospa se peppu ei niin helposti painuisi maahan kesken käännöksen.

Edessäistumisissa ollaan kyllä otettu takapakkia: kun ollaan tehty pidemmästä matkasta luoksetuloja Laki on unohtanut koko eteenistumisen. Nyt siis ensin ohjasin kädellä, sitten peruutin muutamia askeleita ja pyysin uudestaan eteen - ilman käsiä. Näitä pitää vaan treenata paljon.

Sitten lähdettiin kävelemään Noukkaan missä olikin paljon väkeä kun siellä oli avovesiuintikilpailut, erilaisia veteen liittyviä näytöksiä ja muuta mukavaa. Laki käyttäytyi fiksusti mutta kun koiria näkyi, se olisi aina halunnut mennä tekemään tarkempaa tuttavuutta ja haukku oli aika herkässä kun vepekoirat esiintyivät. Ihmisiin, niin lapsiin kuin aikuisiinkin, se kyllä suhtautuu ihailtavan vilpittömästi. Menee tekemään tuttavuutta jos pyydetään, mutta ei sorru mielistelyyn.