Noukan nurtsilla. Aika navakka tuuli joka kuljetteli ruohotuppoja ja lehtiä, Laki vähän niiden perään aluksi hyökkäili mutta taas, kun alkoi keskittyä työhön ei sitten huomannutkaan muuta.

Seuraamista ensin suoraa pätkää ja 90 käännöksiä sekä juoksua. Oli oikein tormakkaana, ihan alussa taisin pari kertaa hihnalla huomauttaa mutta ei edes niin että panta olisi kiristynyt, helähti vain. Sitten ongelman ytimeen, eli niihin täyskäännöksiin vasemmalle. Käytin nyt ihan reippaasti sitä käsiapua, mutta siltikään käännökset ei tahtoneet tulla täysiksi. Kun yritän tehdä sen rauhallisesti että koira ehtii mukaan, Laki tahtoo heittää perseen maahan. Jos teen nopean käännöksen, me törmätään. Tein sitten aika paljon ihan paikallaan käännöksiä, ainakin näissä Laki käyttää sitä takapäätään niin kauan kunnes istuutuu... ymppäsin myös mukaan vihjesanan "K" aina kun aloitin kääntymisen, sekä pidin makupalaa ohjaamassa käännökseen. Tein myös ihan pientä ympyrää vasemmalle. Noh, ainakin kaikkea on yritetty - ja yritetään... ainakaan vielä tänään mikään lamppu ei syttynyt pikkukoiran päässä. Päälle vielä suoraa seuraamista jotta hommasta jäi hyvä mieli.

Yksi liikkeestä istuminen joka oli vallan hieno. Sitten hain noutokapulan (700 grammaisen). Nyt Laki ei vieroksunut yhtään tuota paksumpaa kapulaa, vaan piti varmasti ja otin niitä itse-peruuttamisiakin, Laki oli tosi aktiivinen ja tarjosi kapulaa hyvin ylöspäin. Olisiko se ollut jo lähempänäkin?

Lopuksi vielä luoksetulon eteenistumisia. Tämäkin on edistynyt hurjasti, nyt Laki jo tuuppaa minua mahaan alaleuallaan... tätähän me haettiinkin! Ja ilman mitään apuja!

Loppuun lyhyehkö narupalloleikki joka muuttui taas "taistele Annan kädestä"-leikiksi... saa taas asiakkaat ja työkaverit ihmetellä miksi mun käsivarret on mustelmilla.