Kentällä lakin kanssa kahdestaan. Saatiin aikaiseksi jälleen hienoa seuraamista, ja musta tuntuu että alan itsekin varmistua milloin palkata milloin ei, ja milloin kehua milloin ei. Kuitenkaan kättä ei kestä viedä (vielä) koiran pään taakse, mutta eiköhän se(kin) siitä pikkuhiljaa löydy.

Eteenistumisia, ja tässä edelleen teemana se käsin irrottaminen. Tämähän on kotona sujunut jo ihan ok, mutta nyt ekaa kertaa ulkona Laki selvästi piti silmänsä minussa vaikka vein kädet pois. Vielä se ehti pari kertaa pakittaa pois mutta se ei tehnyt sitä joka kerta, eikä heti.

Istumisia heittelemällä nameja palkaksi sivuille. hankaluutena oli se että namit upposivat lumeen ja Laki joutui niitä vähän etsimään... itse istumiset sujuivat kyllä hyvin, vielä vaan se käsimerkki mukana.

Kosketusalustaa (matonpala) ruudussa. Nyt tämäkin sujui jo kuin ennen vanhaan, ja pitkältäkin (yli 5m) matkalta. Hyvä!

Yritimme leikkiäkin, mutta taaskaan en saanut Lakia kiinnostumaan karvarätistä kentällä... sitten kun tulimme kotiin se heti keittiössa leikki innoissaan. Huoh.

Kotona otin aamuruualla silmiinkatsomisharjoituksia, ja tässä Laki yritti tarjota istumista. Eihän se väärin ole, mutta kun en käskenyt istumaan, yritin saada palkattua ennenkuin ehtii istua jos vaan vilkaisikin mua.