V-landialla. Itsekseen.

Pujottelua ensiksi hihnassa, makupala-alusta keppien lopussa.. Hyvällä vauhdilla meni, aloitusvälissä oli pari kertaa vähän neuvoteltavaa kun Laki meinasi mennä tokaan väliin. Sitten kokeilin irti, tästä ei tullut mitään! Palattiin takaisin hihnaharjoituksiin.

Lakinkin kanssa kokeilin vekkaamista hyppyjen välissä. No, se lähinnä työntyi tokan esteen ohi... mun piti sitten ottaa ja palkata sitä muutamia kertoja kädestä jotta se ylipäätään alkoi seurata sitä kättä, tämän jälkeen vekkaaminenkin sujui hyvin.

Pientä radanpätkää sitten. Laki alkoi jo läähättää ja sen vauhti hiipui ihan olemattomiin. Se ravaili esteiden välejä januuskutteli maata.. Kun mentiin puomille se taas sai intoa mutta sitten se karkaili milloin mistäkin makupala-alustalle jota yritin asetella houkuttimeksi suoran loppuun. Pituusetsettä se tykkäsi kävellä yli, niinpä otin tähän oikein täsmätsempityksen, menin itse kutsumaan sitä aika kauas, ja sain kuin sainkin Lakin hyppäämään pituuden isolla loikalla. 

Kovastipaljon näitä kyllä pitäisi treenata jos mielisi joskus kisoissa pärjätäkin. Voi kun pääsisi edes joskus ohjattuihin treeneihin.