Laki on onnahdellut viikonlopun aikaan ja onhan sillä sellaista satunnaista ontumista ollut ennenkin.. nyt sitten sainkin heti soitettuani sille ajan lääkäriin. Kaisu Jarva tutki Lakin ensin päällipuolin, mitään kohtaa missään jalassa se ei aristanut, sitten juoksutettiin, ei ontunut, lopulta vielä kuvattiin molemmat etutassut, kyynärät ja olkapäät. Ei mitään vikaa missään. Toisessa tassussa oli vanhalta näyttänyt irrallinen luunsiru sisimmän varpaan ulkosyrjällä, se on varmaankin joskus aiheuttanut ontumaa, mutta nyt ei näkynyt mitään.

Kylläpä tunsin itseni taas tyhmäksi. Mutta oikeasti, sunnuntaina lenkillä Laki oli hetkittäin todella kolmijalkainen... jostainhan se johtuu? No, ehkä se oli hoidossa ollessaan riehunut ja hyppinyt sitoja vasten ja siinä jotenkin nyrjäyttänyt koipensa. Sehän käyttäytyy aika rajusti kun kiihtyy ja oli tosiaan sielläkin riekkunut kun toisia koiria oli laitettu ulos.

Hoito-ohjeeksi saimme lepoa ja kipulääkettä, tosin kipulääkettä en nyt sitten kuitenkaan aloittanut kun koira ei kerta enää onnu. Annan sitten kun / jos se taas ontuu. Agilitysta pidetään nyt ainakin tämä viikko taukoa ja ensi lauantain kisat jätän väliin dopingvaroajan takia.