Kotona, "jääkentällä". Koska Timppa oli rakentamassa venevajaa, pyysin häntä alkajaisiksi ampumaan meille. Ammuttiin yhtä kaukaa kuin eilen mutta nyt ei ollut tuulesta äänenvaimennusapua, kaksi laukausta. Minä teetin Lakilla ruudussa lapun läppäisyä. Edelleen se reagoi, mutta minusta se tuli nopeammin jatkamaan tehtävää kuin eilen.

Sitten varsinaiseen treeniin. Miniseuraamisia naksulla, aika upeasti meni :) Tästä suoraan käännöksiin, yritin näissäkin naksauttaa mutta se oli vähän ongelma koska enhän näe milloin se takajalka astuu sivulle.. siispä käytin varmuudeksi suullista kehua. Nyt ei ollut namia kädessä mutta kädellä silti ohjasin vasemmalle käännöksen. Muutama käännös meni sähläämiseksi mutta enimmäkseen onnistui.

Sivulletuloja edelleen apuja pienentäen. Ihan jees.

Noutoja makupalaa taakse heittäen. Ekalla kerralla Laki lähti tuomaan laukalla, sitten taas ravilla.. lisäksi se sitten taas karkasi kapulalle ja sitten minä en osannut päättää antaako sen karata vaiko eikö. Tosi loogista siis.

Lopuksi ryömiminen vamiiksi namitetulla "radalla". Hirmuinen veto päällä mutta koira pysyi alhaalla kun sitä vähän tökin. Pitäisi kokeilla oikein megapitkä tällainen?