Pelastuskoiraporukan treeneissä Liepeellä. Lakille laitettiin metsään kaksi maalimiestä niin etten itsekään tiennyt missä ne olivat. Uutta oli myös pimeys: eihän me olla kertaakaan treenattu hakua pimeässä!

Päätin olla pistottamatta koiraa (syyt: aluetta ei ollut tallattu ja pimeys sekä lumi) ja annoin sen edetä omaa vauhtiaan. Aluksi se ravasi edellämme ja nuuhki vähän penkkoja, mutta sitten lähti etenemään laukalla ja kohta pujahtikin metsään. Sieltä alkoi iloinen haukku raikaa! Lyhyen haukun jälkeen palkka, menin itse myös maalimiehelle. Heijastavat liivit olivat jääneet risukkoon kiinni ja ne oli pakko riisua ennen kuin jatkettiin.

Toinen (PT) löytyi kohtuullisen samalla tavalla, Laki oli kuitenkin heti etsintämoodissa. Myös täältä hyvä ilmaisun alku. 

Tauon jälkeen otettiin vielä pari ilmaisuharjoitusta autojen lähellä. JT meni ihan lähelle mutta piiloon, ja tarkoituksena oli haukuttaa nyt vähän pidempään ja niin että minä käveleskelen ohitse. Ensimmäinen yritys meni sikäli vähän mönkään että Laki ei oikein hoksannut että sen piti etsiä, sitä kiinnosti kovasti muut ihmiset autoilla. Kun se sitten lähti, se kyllä haukkui hyvin. Otettiin toinen sitten näköärsykkein ja tämä menikin paremmin. Eikä minun kävelemiseni kyllä yhtään häirinnyt!