Omalla "kentällä" taasen. Alkuun seuraamista joka ei ollut ollenkaan niin hyvää kuin eilen, miksiköhän? Ei se nyt huonoimmasta päästäkään ollut, mutta haluaisin sen paljon intensiivisemmäksi. No, ilmottauduin TT:n kurssille, josko sieltä saataisiin uusia ajatuksia tähän paikoillaan junnaamiseen.

Tuosa seuraamisen lomassa kävi niin että seuruutin liian lähelle etukäteen viemääni eteenmenopurkkia ja Lakipa karkasi sinne. Toisaalta, juuri ennen tätä se oli himmaillut vauhtiaan ja vähän jätättänyt (niin, en ole seuruuttanut kovinkaan usein kentän reunoihin asti ja koirahan oppii että kohta käännytään...) joten tässä kohden yllärinä tullut kentän reunalla ollut palkka olikin (ehkä) ihan kiva juttu. En siis moittinut koiraa tästä. Ja itse asiassa sen seuraaminen tämän jälkeen paranikin kummasti! Ja vaikka laitoin purkkiin Lakin nähden uudet makupalat, se ei yrittänyt sinne karkailla vaikka oli koko ajan irti.

Pari luoksetuloa: jälleen ekalla kerralla tuli oikean jalkani eteen jonka korjasin, toisella kerralla tuli hyvin. No, tässä on kyllä kuitenkin edistytty sillä mitään käsiapua en enää edes muista käyttää.

Sitten eteenmenoon. Päätin kokeilla ilman hihnaa. Hihnan kanssahan on ollut sellainen ongelma, että koska en halua päästää koiraa juoksemaan hihna kurstavassa pannassa, olen kiinnittänyt sen ei-kuristavasti. Tällä tavalla en saa annettua nättejä pakotteita vaan pantaan tulee vetoa ja Laki ei reagoi siihen ollenkaan tai ei ainakaan oikein. Nyt siis ekaa kertaa ihan irti ja treenin aiheena valmisteleva osuus:

Ensiksi Laki meinasi karata heti kun lähdin itse valmistelevaan osuuteen. Käskin sen takaisin ja se tuli vähän pitkin hampain, mutta tuli kuitenkin ja palkkasin sen tästä. Sitten otin nami kädessä seuraamista, annoin namin paria askelta ennen kuin meinasin lähettää mutta taas se karkasi. Taas kutsuin takaisin ja palasimme alkupisteeseen. Tällä kertaa olin tosi huolellinen ja kun annoin imuutusseuraamispätkän jälkeen namin, otin tasan kaksi askelta ja lähetin eteen. Laki paineli kuin viitapiru, ihan suoraan kupille. Wau! Vielä toinen yhtä hieno esitys perään, upeeta se toimii!