JATilan viimeiset kisat tälle vuodelle. Ekalla radalla tuomarina Marja Lahikainen. Kisan aikataulu oli edellä ja me tultiin paikalle niin että kun menin ilmottautumaan, kuulutettiin meitä jo rataantutustumaan. No Lakin lähtövuoro oli ihan lopussa joten ehdin sen kyllä verkata mutta oma keskittyminen taisi jäädä vähemmälle. Nimittäin alkuradasta Laki ei  taas ollut yhtään käsissä. Se vaan meni sinne tänne, tällä kertaa ei kuitenkaan väärille estei´lle (kun niitä ei ollut "tyrkyllä") mutta hyppäsi se sitten renkaasta edestakaisin joten siitä sitten jo hylky. Loppuradalla se vielä valitsi kepit putken sijaan ja kerran meni väärään putkenpäähän.. kylläpä otti minua pattiin.

Toisella radalla sitten tuomariksi vaihtui Leena Rantamäki-Lahtinen. Nyt oli parempi asenne meillä molemmilla, mutta alkurata tökki taas pahasti... Laki meni hyvin hitaasti ja tuli jopa ravilla putkesta ulos?! Ehkä n. viidennellä esteellä se sitten lähti kulkemaan ja kulkikin sitten kivasti loppuun asti. Virheitä meille ei tullut mutta tuon alun tössöttelyn takia yliaikaa 4,07 sekkaa. Etenemämme oli 3,11 joka on kyllä huono kun radalla oli vain kaksi kontaktia - ei siis puomia ollenkaan. Ihanne-etenemä olisi ollut 3,42 mikä toisaalta on kakkosluokkaan aika tiukka.

Nyt pitäisi keksiä jotain noihin alkuratoihin. Joko Laki sinkoilee minne sattuu tai sitten se ei oikein "lähde mukaan". Ongelma on siis sama mutta ilmenee kahdella eri tavalla. Ideoita?