Haapaniemen pallokentällä. Alkuun seuraamista joka oli vallan maniota taas kun otin koiran heti hihnaan. Sitten vaikka otin hihnan pois hyvä seuraaminen pysyi.

Luoksetuloja, ja tässä kokeilin nyt pallopalkkaa. Ensimmäisellä kerralla kun annoin pysäytyskäskyn nostin samalla pallokäden ylös - ja Leki pysähtyi heti. Pallo lensi palkaksi. Selvästi kuitenkin palloleikkiä pitää harjoitella sillä välillä sain heittää palloa ilman että laki vilkaisikaan siihen, välillä taas se ihan innoissaan säntäsi perään ja oikein loikki palloa kiinni. Muutama toisto tuota luoksetuloa vielä, viimeisellä kerralla en nostanut kättä ja se pysähdys oli vähän venyvämpi, mutta silti nämä oli parhaita pysähdysluoksetuloja aikoihin! 

Väliin rauhallisempi likke eli liikkeestä seisominen. Nou problem.

Myös kaket tehtiin nyt niin että hetsasin koiraa namilla ja aloin sitten käskyttämään. Ei mitään ongelmia! Tein vielä kokonaisen sarjan täydestä matkasta, ja kyllä, kymppi olisi tullut!

Lopuksi ajattelin eteenmenoa. Nimenomaan minä ajattelin. Laki ajatteli lähinnä kiekausta minun edessäni, tai kentän laitoja. Eli ei sinnepäinkään. Sitten kun kovalla hetsaamisella sain sen etenemään, en saanut sitä pysähtymään vaan se mennää jolkotteli kentän laidassa nuuskutellen. Onneksi siellä ei ollut palkkaa.

Laitoin Lakin autoon Letun treenin ajaksi ja tein sitten uudelleen. Vein koiran kanssa palkkakipon kentän laitaan ja tulin kauas toiseen päähän lähettämään. Nyt en yrittänytkään pysäyttää mutta matkan varrella oli Asko keräilemässä ruutumerkkejä ja Laki erehtyi juoksemaan sinne. Kuitenkin se huomasi heti erehtyneensä ja jatkoi matkaa ilman eri käskyä. Kun se oli kentän päässä palkalla kehuin sitä, ja kun se lähti tulemaan takaisin käskytin sen maahan - se totteli heti.