Noukan nurtsilla illalla, ja vieläkin oli kuuma. Laki läähätti ihan kauheasti. Jos joskus joudutaan kisaamaan näin kuumalla, täytyy kyllä huolehtia nesteytyksestä ja viilennyksestä ihan ajatuksella.

Aloitin noudoilla, käytin nyt sitä ihan pientä pentukapulaa. Laki oli siitä jotenkin tohkeissaan ja varasti pari kertaa kapulan perään, mutta pari kertaa myös pysyi ihan nätisti, eli vaan keskittyminen ei ollut riittävää. Jos se killitti minua heittäessä, se ei sitten meinannut löytää kapulaa.. muutan ihan nättejä noutoja.

Seuraamista. Aluksi se oli tosi väljää, otin Lakin sitten hihnaan ja se tiivistyi heti. Kuitenkin kontakti ja ryhti oli huonot mutta pistän tän kyllä kuumuuden piikkiin.

Sitten eteenmeno. Olin vienyt purkin valmiiksi kentän laitaan, ja seuraamista tehtäessämme käytiin niin lähellä purkkia että uskon Lakin sen nähneen. Valmisteleva osuus oli hyvä (ihan vähän edisti) ja lähtö suora ja kova vauhti. Annoin juosta kentän laitaan ja sinnehän se meni suoraan purkille.

Lopuksi "leikittiin" ruutua elikkäs läppäsyalusta ruudussa. Ensin lyhyeltä matkalta ja sitten täyspitkä matka. Välissä tosin piti ottaa maassa lojunut patukka pois koska Laki kävi läppäsemässä sitä.. Laiskako?

Treenin jälkeen vein Letun uimaan ja annoin Lakin olla siinä irrallaan rannalla josko se menisi myös, mutta ei mennyt. Se ei edes kastellut varpaitaan.