Päivän tottistelut kollmessa erässä, jospa näin saisimme pidettyä treenin intensiivisenä. Eka ja toka kerta Harakkasaaressa, vika kerta Noukan nurtsilla.

Eka treenissä Laki vähän haihatteli aluksi, ja maahanmeno ei muka ollut kivaa kun oli märkää. Alkoi sitten kuitenkin menemään, ja jopa pysyi maassa natustellen nakkia. Seuraamista pari täpäkkää pätkää, sitten eteenistumisia joissa oli vähän vino korjausyrityksistä huolimatta. lelua vilautin mutta se ei näyttänyt kiinnostavan, joten pistin sen takaisin taskuun ja vein koiran autoon.

Toisella sessiolla otin heti autolta makupalan kanssa ja kun laki alkoi tarjoamaan seuraamista, tehtiin sitten sitä pätkä. Sitten vauhdikas luoksetulo (JL piti Lakia kiinni) josta palkkasin nameilla ja lällyttämällä, sitten vielä seuraamista (tosi intensiivistä nyt!) treeniporukan ohi ja autoa kohti. Ennen autoa otin kuitenkin epnnun syliin ja kannoin, ettei hyvästä työstä "vahingossa" ajaudu autoon jonne Laki ei suinkaan vielä olisi halunnut mennä.

Kolmas sessio sitten itsekseen Noukan nurtsilla: seuraamista ja maahanmenoja siinä sivulla. Ekoilla kerroilla Laki kääntyi poikittain, mutta pari viimeistä putosi maahan jo seuraamissuunnassa. Hienoa!