Alkuun värkkäsin Lakille melkein 5 metrin ryömimisjanan. Hyvinhän tuo ryömi... ehkä 4 kertaa meinasi nousta jolloin kaulapannasta kiristys riitti painamaan koiran alas. Toisella kädellä kyllä vielä töksöttelin takamuksen päälle. Tehtävää siis vielä on ennenkuin tämä sujuu pelkällä käskyllä mutta selvää edustystä on jo tapahtunut!

Sitten seuraamista minipätkinä. Oikein mainiota. Seurautin tarkoituksella ihan Askon vierestä ettei eilisestä hiekan heittelystä jäänyt mitään muistikuvia, hyvin Laki keskittyi vain minuun :) Vasemmalle käännökset nyt ihan ilman apuja mutta vähän hitaammassa vauhdissa, takapää toimi hyvin!

Muutama liikkeestä istuminen. Tämähän on ollut välillä vähän hankalaa, nyt tein suosiolla taka-askeleen istu-käskyn kanssa. Sitten suoraan jatkoin luoksetulolla. Hyvä, nopea ja suora sekä tiivis eteenistuminen.

Noutoa. Laitoin Askon heittämään kapulaa. Ensin Laki ei hoksannut että se piti myös hakea, sitten kun tajusi niin tämä sujui hienosti. Kun kapula oli kauempana, Laki lähti heti tuomaankin laukalla. Vapautin vauhdista heittämällä makupalan taakse. Nyt näyttää siis siltä että se on tuo etäisyys mikä vaikuttaa siihen laukkaako vai tuleeko ravilla. Hmmm.