Varkaudessa koirakentällä kolme rataa, tuomarina  Tuomo Pajari. Sää oli aika hyvä, aurinko paistoi muttei ollut kuuma. Uusi oma videokamera ekaa kertaa käytössä ja kylläpä olikin mukava katsella kotona radat viideolta! Sai tosiaankin aivan uusia näkökulmia ohjaamiseen!

Eka rata oli hyppis jossa oli kyllä väännettävää eikä oikein kunnon vauhtipätkää ollenkaan. Laki oli vähän vetelä mutat kulki mukana silloin kun sitä pystyin vedättämään. Kepeillä ehkä ennakoin jyrkkää käännöstä takaviistoon ja Laki lopetti pujottelun kesken. Korjaukseen meni muutama sekunti ja tulokseksi tuli sitten se virhe ja ne muutamat sekunnit. Eli tiukille ihanneaika olisi mennyt nollallakin mutta todennäköisesti kuitenkin siihen oltaisiin päästy. Toiseksi sijoituttiin tässä silti, eli helppo tämä rata ei ollut muillekaan.

Toisella radalla myös kohtuullisia kiemuroita mutta profiililtaan ehkä himppusen sujuvampi. Nyt mentiin kepit tarkasti ja koko rata nollille, edelleenkin nippa nappa ihanneajan alle mutta se riitti tällä kertaa voittoon!

Kolmas rata oli minusta kaikkein mukavin, oli monta paikkaa missä olisi päässyt oikein kunnolla vedättämään mutta eipä se aina mene niinkuin haluaisi. Nimittäin laki teki keppivirheen taas, ja korjattuna aloitti väärin... ja vielä kaksi kertaa väärin eli hylkäydyttiin kepeillä! Lopuksi otin lakin keppejä edeltävän esteen kautta ja ohjasin siitä kepeille, no nythän se sitten meni ihan oikein ne. En jatkanut rataa loppuun vaan kehuin koiran ja menin kehän ulkopuolelle palkkaamaan.

Keppejä on siis reenattava taas hihnassa jokunen kerta. Muutenkin olisi hyvä tehdä treeniä missä laki saisi irtoamisesta palkan, kuten aiemmin paljon tehtiin. Nyt on väännetty niin vaikeita treenejä ja Lakista varmaan tuntuu siltä ettei se saa palkkaa ollenkaan, ainakaan sopivassa suhteessa tekemäänsä työhön. Videolta näin myös kuinka pitkiksi päästänkään kaikki kaarrokset! Enpä olisi uskonut!