Yllättäen pääsinkin iltatreeneihin V-landialle molempien koirien kanssa. Lakille vähän helpotettiin rataa.

Ensiksi kuitenkin A:n kontaktia erillisenä. Laitoin makupala-alustan alastulolle ja siihen Laki kyllä pysähtyi hyvin. Välillä otin alustan pois ja Laki sitten joko pysähtyi tai sitten ei... vääristä suorituksista kävin nostamassa sen takaisin kontaktille ja kehuin sitten siitä.

Radanpätkä alkoi "vauhdikkaasti", eli hypyn ja pituuden jälkeen olisi pitänyt kääntyä ohi A:n ja putken, mutta laki ampaisi putkeen. Toisella kerralla jopa niin että se oli jo kääntynyt oikeaan suuntaan mutta pysähtyi ja pakitti päästäkseen sinne putkeen kuitenkin. Kolmannella kerralla älysin vähän tsempata sitä etenemään oikeaan suuntaan ja näinhän se sitten onnistui.

Kepeille en oikein saanut sitä hyvään vauhtiin mutta virheettä se ne teki kunhan maltoin olla häsläämättä edessä. Muuten radan pätkä meni ihan mukavasti, vähän säätöä ulkokulmassa tosin: kun toin sen hypylle ja leikkasin takaa, se spinnasi, sitten toisella kerralla tuli esteiden välistä.

Hyppysuoraa (tai käyrää) tein sitten pari toistoa makupala-alustalle: ensinhän laki tietysti karkasi esteiden välistä palkalle mutta toisella kerralla ohjasin tarkemmin ja kyllähän se meni. Sainkin ryhmäläisiltä yleistä noottia siitä että en saisi syyttää koiraa virheistä vaan pitäisi vaikka videoida omaa ohjausta ja analysoida siitä ne virheet. Tai pitäisi jonkun olla katsomassa niitä treenejä mitä teen.

Totta, totta.