Menin agitreeneihin viime tipassa kun tuli vähän päällekkäisyyksiä harrastusten kanssa (niin, miksei päivässä ole 36 tuntia ja viikossa 10 päivää?). Ehdittiin kuitenkin ne tärkeimmät:

A-este. Hätäpäissäni rynnistin esteelle ilman apuohjaajaa. Pari kertaa sössin lähetyksen kanssa ja Laki singahti esteestä ohi namialustalle... sitten vein sen ihan hihnalla ylösmenolle ja laitoin kiipeämään. Alastulosta juoksin itse ohi niinkuin olen tehnyt, Laki kumartui syömään namit ja jäi sitten seisoa tapittamaan siihen! Upeeta! Tätä tehtiin 4-5 toistoa, enään ei tietenkään tarvinnut taluttaa ylösmenolle vaan pystyimme ottamaan vauhtiakin, ja joka kerta Laki jäi seisomaan alastulokontaktille! Välillä se oli hieman vinossa, mutta joka kerta ainakin toinen takajalka oli esteellä. Seuraavalla kerralla kun on taas apuohjaaja käytössä, pitää kokeilla ilman namialustaa.

Sitten rengas. Apuohjaaja houkutteli reiästä ja minä ohjasin. Rengas oli 5cm vaille maksikorkeuden. Yhtään kertaa Laki ei tullut ali, toki apuohjaaja oli hyvin lähellä, pikkuhiljaa kuitenkin siirtyi kauemmas. Laki tuli kyllä esteelle ihan juureen ja ponnisti siitä, eli hyppyrutiinit on vielä hukassa. Eiköhän ne siitä pikkuhiljaa löydy :)

Illalla saimme ilosanoman: meille on kuin onkin paikka BH-kokeessa 25.10.! Nyt voi pikkuhiljaa alkaa jännittämään!