MM:n kanssa Aholaidassa aamusella. Tuuli ja oli muutenkin kylmä mutta ei auta valittaa...

Ensiksi ammuskelin Rivalle, oman auton ovi oli auki ja ammuin ihan siinä vieressä. Miltei heti tämän jälkeen sitten Laki töihin. Vähän se vilkuili ympärilleen häntä alhaalla mutta ei epäröinyt ollenkaan kun pyysin sen sivulle.

Ruutu. Lyhyeltä matkalta onnistuu hyvin, nyt Laki jopa useimmiten pysähtyy sinne ruutuun heti käskystä mutta heti kun lisättiin matkaa, laki meni "sen 5 askelta" ja pysähtyi siihen, sitten annoin uutta käskyä ja meni taas vähän eteenpäin, sitten uusi käsky jne. Ei hyvä. Pitää tehdä lyhyeltä matkalta vielä varmuutta asiaan. Vaikka tämä kotona onnistuikin kauempaakin oli nyt eri paikka ja muut häiriöt kuitenkin lisänä. Edelleen kuitenkin Laki lähtee joka lähetyksellä yhtä iloisesti yrittämään uudelleen. Se on tosi outo koira.

Tunnari. Kokeiltiin ihan liikkeenomaisesti, minä vaan hieroin makkaraa omaan kapulaan jotta haju olisi vahva ja sitten MM vei kapulat. Laki lähti käskyllä - ja jäi seisoskelemaan kapuloiden viereen! Nyt se siis sekoitti tämän ruutuun! Sitten mun oli pakko sanoa tuo-käsky ja Laki ei sitten alkanut edes haistella vaan nappasi vaan jonkun kapulan, parikin kertaa. Oli pakko muuttaa kuviota niin että vein kapulat itse ja laitoin sen makupalan siihen oman viereen. Tämä onnistui hienosti: Laki söi makupalan, sen jälkeen haisteli maata ja kapuloita tovin ja toi sitten oman.

Metallinoutoa pari kertaa pito-luovutus.

Puukapulanouto kokonaisena pari kertaa. Ihan ok, ei kauheaa vauhtia mutta kentän pinta oli tosi kova, jäinen ja kuhmurainen, pannaan se nyt tekosyyksi.