Collieiden tokomestikset Tuomarinkylässä. Kyllähän meidän ihan liian vähäiset treenimäärät näkyi suorittamisessa mutta olisin silti toivonut ykköstulosta... vaan ei, eikä sitä kyllä saanut luokan voittajakaan. Siinä mielessä kakkostulos ja kakkossija tuntui ihan mukavalta.

Paikkamakuu 10, siinä ei ollut ongelmia. Me oltiinkin ekana suoritusvuorossa, vähän kävin kehän ulkopuolella missä hihnalla tiivistin seuraamispaikkaa ja annoin makkaran, sitten kehään.

Seuraaminen minusta varsin hyvää (myös videolta katsottuna) mutta tuomarin mielestä se oli 7,5 avoista. Tuomari moitti mm. käännösten väljyyttä mutta videoltakaan katsottuna ne ei paljon tiiviimmät olisi voineet olla, tosin yksi käännös (se viimeinen ) jäi kehäteltan taakse joten ehkä se sitten oli väljä.

Maahanmeno 8. Teki silleen hitaasti kuten Lakilla valitettavasti on tapana.

Luoksetulo 7. Laki varasti lähdössä mutta tuomari ei maininnut siitä joten ei ehkä huomannut? Pysähdys käsimerkillä, minusta hyvä, toka välin olisi saanut tulla reippaammin. Jäi eteeenistumaan aika kauas ja seuraa-käskyllä vain tiivisti paikkaansa. Toisella seuraa-käskyllä sitten kuitenkin tuli sivulle ok.

Liikkeestä seisominen 7. Seisahtui hieman poikittaen (tämäkin harmittava tapa!) ja kun tulin koiran viereen, tarvittiin kaksi käskyä istumiseen. No sitä saa mitä vahvistaa..

Nouto 7. Lähti laukalla, tuli reippaalla ravilla. Sivulletulossa ne ongelmat, ei lisäkäskyä kuitenkaan. 

Kaukot 7. Molempiin istumaannousuihin kaksi käskyä - en uskaltanut odottaa nousisiko sillä ekalla, olisi voinut kyllä noustakin.

Hyppy 7. Ihme säätöä ennen hyppyä, estettä korotettiin ja sitten sitä vielä siirrettiin. Menohyppy hyvä, istumiseen kaksi käskyä, paluuhyppy hyvä. Sivulletulo hidastellen.

Kokonaisvaikutus 8. tuomari mainitsi noista lisäksäkyistä ja tottahan onkin että ne on nyt ongelmana ja niihin pitää panostaa.

Yhteispisteet 153 eli ei se tk2-titteli kauas jäänyt... no kotiintullessa ilmoitin heti seuraavaan kokeeseen.