TGottiksen treenaaminen ei nyt oikein innosta, mutta koska tällä viikolla ei ole agitreenejä, ajattelin (viimeinkin) alkaa opettaa sitä pujottelua noilla kotikepeillä.

Aluksi laitoin melko leveän kujan, kepit olivat "vähän" umpeenkasvaneella pellollamme aluskasvillisuuden seassa, mutta sain kuin sainkin niitä liikutettua. Kujan leveys oli n. 40cm ja loppupäässä makupalakippo. Aluksi laki ei voinut käsittää miksi en päästänyt sitä vaan kipolle mistä vaan, pidin liinasta kiinni ja sallittu tie oli ainoastaan keppikujaa pitkin. Joka kerta pysäyttämisiä tuli kuitenkin vähemmän, ja kun tuli kerta, että en jarruttanut ollenkaan, pidettiin tauko ja leikittiin motskarilla. Samalla hinasin kepit hiekalle, sillä huomasin että Laki ravisteli tassujaan, ilmeisesti nokkoset vähän poltteli.. 

Hiekalla homma sujui kuin vettä vaan. Aloin sitten kaventaa kujaväliä ja lopussa se oli n. 20cm, Laki jo vähän kuonolla haki puolelta toiselle. Yhden kerran ihmettelin kun koira ei lähtenyt keppien väliin ollenkaan, mutta sitten huomasin että makupalakippo oli ajautunut ihan sivuun... ihan liian vaikeaa vielä. Korjattuna suoraan ei ollut mitään ongelmia. Hyvä hyvä!