Viimeinkin saatiin aikaiseksi esitellä Lakille vetohiihdon ihmeellistä maailmaa, siis ihan kunnolla. Mentiin Liepeen ampumaradan ladulle. Harmittavasti muut koirat olivat jo lopettelemassa mutta eihän siinä sitten auttanut kuin lähteä itse Askon kanssa jäniksiksi. Lakin perään suksille nousi AA.

Tehtiin vetoja pätkinä, eli minä ja Asko hiihdettiin niin pitkälle että näkyvyyttä ei ollut, sitten Anni lähti Lakin kanssa perään. Pätkät oli vaihtelevan mittaisia. Laki veti hyvin silloin kun sai meidät näkyviin, jossain kohti joku muukin hiihtäjä sai Lakin intoutumaan, mutta kun näköapua ei ollut, se hidasteli ja sitten alkoi väistellä suksia. Anni sanoi että se myös haisteli maata ja ilmaa, voihan olla että se kuvitteli että sen täytyykin etsiä meidät? Mutta ne pätkät mitkä se veti, se veti vauhdilla ja voimalla :) Liikkeellelähdöissä oli myös ongelmana se että Laki lähti liikkeelle heti täysillä ja sai sitten kovan nykäisyn liinasta ja liina löystyi.

Opeteltavaa siis vielä on mutta näin ekaksi kerraksi ihan ok. Toivottavasti pääsisimme seuraavalla kerralla toisten koirien perään, se varmaan nostattaisi Lakia vielä paremmin. Kiitos Annille tästä kerrasta! Kiitos myös Askolle (5v) joka hienosti jaksoi hiihtää tuon 3km lenkin! Eipä ole Askokaan elämässään kovin montaa kertaa suksilla ollut...