Aamuruualla istumisia ja maahanmenoja. Ensin istumisia jotka meni täpäkästi pelkällä käskyllä. Tässä on nyt tullut Lakille tavaksi peruuttaa kovasti, joten palkkasin tipauttelemalla nameja jalkojeni juureen. Kuin huomaamatta tulin samalla treenanneeksi maasta istumaannousuja, 
ja Laki näyttää tekevän ne luonnostaan ihan puhtaasti :)

Koska se muutaman kerran tarjosi maahanmenoja, otin niitä sitten toisen setin. Aluksi olin itse kyykyssä mutta sitten olin jovain vähän kyykistyneenä. Oikein mallikkaalta nämä näytti :)

Ulkona sitten samaa mutta vain muutama maahanmeno. Nyt jätänkin istumisen "sivuun" ja teen pelkkiä maahanmenoja seuraavat päivät.

Noukan nurtsilla (lumisella) tehtiin hienoa seuraamista. Nyt yritin tarkkailla käännösten "hyvyyttä" toistaiseksi tehdään käännöksiä vain oikealle ja oikean kautta myös täyskäännökset. Yhdesti täyskäännöksessä Laki jäi selän taakse ja livahti omille teilleen, nopeasti tuli kuitenkin takaisin omalle paikalleen ja jatkoi seuraamista.

Kosketusalustatreeniä, joka kyllä alkaa muistuttaa ruututreeniä. Alusta kun oli ruudussa, lisäsin kerta kerralta välimatkaa ehkäpä n. 7 metriin asti. Meni hyvin ja suoraviivaisesti. Vaikka ei aiottaisikaan tokoilla ainakaan ihan nuorena voi-luokkaan asti, onhan tämä hyvä pohja kun/jos/sittenkun sitä halutaan harjoitella.

Eteenistumisia vielä, paranee koko ajan mutta tein vain kaksi settiä ettei ala tympimään.