Viihdekeskuksella aamutuimaan, ittekseni. Vähän vetinen keli, pieni kuurokin kesken kaiken mutta ei se tahtia haitannut.

Ensi alkuun ruutua. Olin tehnyt ruudun valmiiksi kosketusalustoineen mutta kun menin ottamaan koiraa autosta, tuuli siirsi naruja joten jouduin virittelemään ne uudelleen. Koira sitten katseli paikkamakuussa sen aikaa. Vähän tuo oli koko ajan nousemassa puoli-istumaan, täytyy nyt ottaa oikein kuuri jotta vahvistuisi paikkamakuu taas.

Ruutuunhan Laki meni hienosti, otin edestakaisin juoksutusta aluksi jotta sain matkaa pidennettyä. Sitten palasin taas vähän lähemmäs lähettämään ja otin niitä seissahduksia sinne. Tämä meni nyt tsiljoona kertaa paremmin kuin viimeksi mutta kosketusalusta olikin koko ajan ruudussa. Niinpä jos laki kääntyessään tuli liian eteen annoin sille uuden ruutukäskyn - ja se kääntyi ja meni läppäisemään uudelleen! Näin saatiin paikkaa vahvistettua ja samalla tuota korjausta tuli harjoiteltua. Laki pysyi tälläkin kertaa mukavan aktiivisena, oi että sitä oli ilo katsella!

Sitten kaukot avo-luokan malliin kertaalleen. Koko sarja hillityillä välikehuilla. Ei ongelmia.

Seuraamista hihnassa. Kyllä se hihna vaan on taikakalu, Laki oli niin tiivis ja hyvällä paikalla ja käännöksetkin teki hienosti. Hyvä virehän sillä säilyy seuraamisessa ja se on aktiivinen ilman hihnaakin, mutta tuota tarkkuutta en siihen ilman hihnaa saa?

Lopuksi tunnarin kimppuun. Nyt hinkkasin omaa kapulaa nakilla ja sitten viedessäni sen väärien sekaan, laitoin kaksi nakinpalaa oman kummallekin puolelle. Näin tehden laki toi sen oikean ja pääsin sitä heti kehumaan. Kolme toistoa näin, vaihdellen lähetyssuuntaa. Kerran se meinasi ottaa väärän mutta sanoin vaan lyhyesti "ei" ja se vaihtoi omaan. Sitten jätin apunakit pois. Ja oma tuli! Jeeee!