Noukassa taasen, nyt päiväsaikaan. Pikku seuraamispätkällä aloitus, nyt hihnassa jota en kuitenkaan joutunut käyttämään, ehkä kaksi kertaa kiristin vähän täyskäännöksessä. Oli oikein mainiota seuraamista!

Jättöliikkeet pk-voiluokan tapaan. Ei ongelmia, maasta ja seisomasta luoksetulot myös hyvät. Ekalla kevyesti ehti pompata vasten, toisella kerralla olin katseella "vastassa" ja tuli tosi nätisti joskin jäi vähän väljäksi. Vaikeaa on tämän säätely! Tosin olen iloinen siitä että Laki uskaltaa olla tässä röyhkeä ja siksi se tulee myös täysillä loppuun asti.

Ruutua. Ei ollakaan aikoihin otettu ruututreeniä. Ensin siellä oli "lappu" mutta se katosikin lumeen. Kun Laki meni keskelle ruutua kehuin ja kutsuin luokse ja palkkasin ja aina lähettäessäni uudelleen siirryin vähän kauemmas. Jonkunlainen kipuraja oli about 15 metriä, silloin alkoi menovauhti hidastua. Hyvin tuo silti tuntui hoksaavan ruutuun menemisen idean, vaihdoin tähän käskysanaksikin nyt käskyn "neliö" jotta saadaan se lappukäsky pidettyä läppäystreeneissä. Viimeisellä lähetyksellä myös käskin Lakin maahan ruutuun - meni vasta kolmannella käskyllä, ehheh.. kävin palkkaamassa sinne ja tein loppukävelyn + sivullekutsun. Tuotakin pitää vielä treenata ennenkuin valmis on, ei oikein hokannut miten tullaan takaapäin suoraan seuraamiseen vaikka mulla oli makupala valmiina kädessä.

Kaukoa. Ahnehdin liikaa selvästikin. Lisäsin sekä matkaa että toistoja ilman palkkaa, ja epävarmuus koiralle iski: se ei noussutkaan toisella kerralla. Tulin vähän lähemmäs ja kävin palkkaamassa jokaisen asennonvaihdon erikseen, lopuksi tehtiin koko sarjakin ilman välipalkkaa. Pitää muistaa olla tässä varovainen, Laki tekee tämän tosi täpäkästi nyt kunhan vaan tietää tarkkaan mitä ollaan tekemässä. Kokeilin kerran yhdistää myös seisomisen mutta kuten arvata saattaa, tätä koiraahan ei makupalalla nenästä vedetä seisomaan.. koheltamiseksi meni. No, tuolla ei ole kiire.