Killerillä MM:n ja KP:n kanssa. Aika rankasti oli häiriötä, Killerillä on nykyisin kauhea trafiikki kun noita liikuntajuttuja on siellä niin paljon. Kuitenkin parkkiksella on nyt hyvä treenata kun autot on ohjattu ajamaan tiettyä reittiä eikä ne autoile pitikin kenttää.

Ensin seuraamista ihan suoraa edestakaisin, koitin puuttua tuohon Lakillekin jo vähän tvaksi tulleeseen ensimmäisten askelten löysäilyyn. Eli jos katse tippui liikkeelle lähdössä eteenpäin ei sitten lähdetty. Kovin suuresta virheestähän ei ole kyse vallankaan näitä alempien luokkien kokeita ajatelllen, mutta pidemmän päälle ajatellen tuo olisi syytä korjata jo nyt. Ja ainakin tällä kertaa saatiin lopuksi ihan onnistuneita liikkeellelähtöjä. Muuten seuraaminen oli parempaa kuin viime aikoina eli sitä edistämistä ei nyt ollut.

Sitten harjoiteltiin maassa pysymistä MM:n hokiessa vieressä "käsky" "käsky" jne. Välillä laki nousi tuosta, välillä se meinasi nousta muuten vaan kun seistä patsastelin vieressä mutta kyllä se sitten pysyikin ja sai siitä palkkaa.

Noutoa ja tähänkin liikkurin "käsky" - sana- Ihan ekalla heitolla pidin Lakia pannasta, se olisi taatusti varastanut! Sitten kunnollinen mutta sen jälkeen taas varastus. Pöh. Lopuksi vielä onnistuminen.