Hakutreenit saviolla. Luulin että porukkaa oli tulossa enemmänkin, mutta kahdella maalimiehellä sitten piti pärjätä. Molemmat saivat mennä kaksi kertaa, periaatteessa olisivat voineet siirtyä piiloilta suoraan eteenpäin kun kuitenkin tuon lakia hihnassa keskilinjalle, mutta sehän sitten olisi vain kytsinyt taakseen..

Puolipakoja otettiin kaikki neljä, 50 metriin tai ehkä ylikin. Tuulen alapuolella piileskellyt JK meni hyvin piiloon metsätyypin vaihtumisen taakse, ja siitä huolimatta Laki etsi innokkaasti ja joutui selvästikin käyttämään nenäänsä. Eikä paljoa kysellyt multa apuja vaan paineli suoraan sinne 50 metriin. Lähetyksessä liukuhihna, ja laki veti innoissaan metsään, haukkui ja kiljui että päästä jo...!

Tuulen yläpuolella Laki eteni ainakin viimeisellä pistolla (tokaa ei nähnyt metsän peitteisyyden takia) maalimiehen ohi, mistä sai ilmavainun. Kyllä on pikkukoira hyvin hoksannut mitä täällä tehdään.

Vire oli siis erinomainen, äänekäs keskilinjakäyttäytyminen vähän mietityttää mutta missään tapauksessa tässä vaiheessa ei aleta kieltämään. Ehkä kuitenkin joku vähemmän hetsaava apu? Kaikilla maalimiehillä oli palkkana NEUta, joka selvästikin maistuu ja Laki nuolee kupin niin tarkasti että ehdin hyvin maalimiehelle. Vikalla oli myös pari karvariepua, mutta se ruoka oli vaan päällimmäisenä mielessä, ei leikki ollenkaan.