Aholaidassa JK:n ja JH:n kanssa. Lakin juoksut loppusuoralla mutta tein ihan vimppana, harmi sinänsä ettei saatu häiriöitä mutta ehtiihän niitä.

Seuraamista aluksi tuttuun tapaan. Mukaanlukien kaksi täyskäännöstä jotka molemmat menivät käännösmäisesti, tuollaisena kehtaan sen esitää BH-kokeessa, joskin parannusta siihen on sitten jatkossa saatava. Henkilöryhmä meni loistavasti!

Liikkeestä istuminen ja maahanmeno hyvät, nopsat. istumaan jäämistä muutaman poiskävelyn verran, nyt sain kävellä koko matkan oikeinpäin eikä Laki painunut maahan. Hyvä.

Luoksetuloa. Käytin nyt avustajaa hyväkseni joka piti Lakia hihnasta. Tyhmyyksissäni kuitenkin käskin Lakin istumaan tai maahan, ja kerranhan se sitten nousi sieltä. Siinä sitten säädettiin että saatiin se takaisin istumaan... Eihän mun niin pitänyt tehdä vaan koira pitää jättää "vapaalle" hihnan päähän! Luoksetuloissa oli toivomisen varaa sekä nopeudessa että suoruudessa, ihan lopuksi otin sitten pari hetsausluoksetuloa jotka menikin paremmin. Niitä siis enemmän jatkossa silloin kun on avustaja.

Sitten mentiin säätämään hyppyesteelle. Olin ajatellut että otetaan hyppyä edestakaisin korottaen estettä aina yhdellä laudalla... vaan 80 sentissä tuli raja vastaan. Laki ei hypännyt korkeampaa. Se pääsi muutaman kerran kiertämään ja sitten se ponnisti voimakkaasti esteestä.. koko hyppy taisi kaatuakin välillä. Madallettiin ja yritettiin uudestaan, nyt tuotti tuskaa jo 70 senttiä. Mitenkuten sain sen uudelleen 80 sentistä yli ja sen jälkeen lopetettiin. Ei tätäkään näin pitänyt tehdä! Seuraaviksi kerroiksi selkeä toimintasuunnitelma montako hyppyä otetaan, ja voimia pitää riittää myös että saadaan korkeimman jälkeen muutamia matalampia. Eikä estettä vielä tarvitse korottaa noin korkeaksi, eihän Laki ole hyppinyt kuin muutaman kerran aikaisemmin! Tärkeämpää olisi saada hypyt hauskoiksi ja tekniikka kuntoon.

Voisiko joku antaa nyt tälle ohjaajalle tukkapöllyä.