Laki ei varsinaisesti osallistunut Salmen kurssille, mutta kun toka päivä oli ohi ja porukkaa vielä näytti kiinnostavan, otin senkin vähän treenaamaan. Ihan ensin kävelytin sitä löysällä hihnalla pikkukiepin kentällä, sitten otin seuraamista.

Seuraamine oli taas hyvää, yhden kerran Lakin ajatukset harhautuivat ja se jätätti sen verran että helisytin kaulapantaa. Oikealle ja vasemmalle käännökset hyvät mutta ne täyskäännökset oli sellaisia skurveja... Tein sitten paikalla 90 käännöstä ja Salmen ehdotuksesta vielä näistäkin puolikkaita ja alkoihan se Lakin peppo siirtyä sivuttain. 

Sitten parit jättöliikkeet, ensin istuminen. Käskystä pysähtyi heti mutta istahti hitaasti. Tähän Salme ehdotti pientä taka-askelta / painonsiirtoa tukemaan koiraa, ja lisäksi istahatmistreeniä mitähän me ollaan toki tehtykin aina kuureina.

Sitten liikkeestä maahanmeno. Ensin Laki ennakoi aikomalla pysähtyä jo pari metriä ennenkuin minä aioin... otin uudelleen ja nyt tuli hyvin valmistelevan osuuden. Maahanmenossa sama juttu, pysähtyy kyllä heti mutta meni maahan hitaasti, lisäksi istumisen kautta! Kokeiltiin sitten oikein hitaassa kävelyssä ja tästä se tekikin hienon putoavan maahanmenon. Näitä siis jotta saadaan vahvistettua sitä oikeaa suoritustapaa liikemuistiin.

Eteenmeno vielä lopuksi. Kävin Lakille näyttämässä kentän laidalla olevan purkin, ja palasin lähetyspaikkaan. Olin ottamassa liinaa irti ja aikomuksena tehdä myös valmisteleva seuraamisosuus, mutta Laki livahti purkille... No hain sen sitten vaan pois ja laitoin samalla uudet namit. Nyt en alkanut rassaamaan hihnaa irti vaan varmistin ettei koira karkaa. Valmistelevassa osuudessa Laki tuijotti vain eteenpäin mutta heti kun sen katse nousi ylös, annoin eteenmenokäskyn. Tämä meni minusta siis aika optimisti!

Lopuksi vähän saalisteltiin teddykarvaa - toki Laki yritti ensin syödä hiekatkin kentältä siellä eteenmenopalkkapurkin ymärillä :))