Alavajan takapellolla. Siellähän oli valmiina ruutu joten päätin kokeilla ihan ilman mitään alkuviritelmiä että osaako se Laki mennä sinne ruutuun. Ja osasihan se! Ihan reippaasti ja suoraan meni, ja kun se oli keskivaiheilla aloin kehua ja kutsuin pois palkalle. Pari kertaa tämän toistin ja ihan samalla tavalla se sinne meni. Tähän täytyy nyt sitten alkaa yhdistämään pysähdystä myös.

Luoksetulon pysähdystä. Tänään ei oikein onnistunut, ei edes kaksoiskäskyllä. laki tuli ihan reippaasti mutta itse pysähdys oli veltto.

Seuraamista. Ensiksi tämä oli ihan löysää ja ilmeetöntä. Sitten vähän hetsasin makupalalla ja johan alkoi puhtia löytyä! Pitääkin muistaa että en suostu lötköseuraamiseen, sellaisen harjoittelusta kun ei ole mitään hyötyä.

kaukot. Laki suorastaan valahti maahan ja näytti siltä ettei se sieltä nouse kuuna päivänä. Kuitenkin kun otin hengityksen kanssa pontevat käskyt, se kampesi itsensä ylös! Ennakointia näissä ei olekaan ollut aikoihin, joten ehkä pientä oppimista alkaa jo tapahtua!