Oltiin porukalla Laukaanhovilla, ja täytyy sanoa että karu totuus pudotti kaikki kisahaaveet päästäni... Laki ei nimittäin osannutkaan yhtään mitään. Ei edes sitä seuraamista mikä on ollut (tai olen luullut niin) hienoa.

Seuraamisessa se lonni perässä välillä nuuskaisten makupalakättä, se ei halunnut istua pysähdyksissä ja käännöksissä lähti haaheltamaan sivulle. Voi että mua suututti, joskin aika hyvin sain pidettyä itseni neutraalina...

Luoksetulonkin otin niin että Lakia pidettiin ja kutsuin sitten: se tuli hölkkävauhtia, istui kyllä eteen heti mutta saatuaan namin oli jo lähdössä pois.

Kapulan pitoa halusin myös näyttää: ensin isolla kapulalla muutama varpaille pudotus, sitten se pitikin sitä ihan ok mutta sen näköisenä että oksentaa kohta. Sain kyllä taas liikutettua sitä ja se tuntuu jollain tapaa auttavan. Pienen tauon jälkeen otin pienellä vinyylikapulalla muutaman ihan lyhyen pidon ja niissä se jo näytti ihan iloiselta :)

Lopuksi yritin sitä leikittää, mutta - pitkästä aikaa muistaakseni - se ei ollut yhtään kiinnostunut lelusta. Päinvastoin, meni toisten ihmisten luokse hengailemaan mielummin kuin tuli minun luokse kun heiluttelin lelua. Olenko minä tosiaan niin kamala ihminen sen mielestä?

Voihan plääh.