Palokan koululla treenimässä. Tuollahan on vielä kevyt lämpö päällä ja valaistus käytettävissä, joten olosuhteet huomattavasti helpommat kuin Vaajakosken koululla. Mutta päätin silti ottaa ns. varman päälle ja tehdä harjoituksista helpot.

Ekalla kierroksella maalimies näkölähtönä aika lähelle eikä varsinaisesti piiloon. Lakille pimeään meneminen oli ensiksi hankalaa, mutta kun otin askeleen sen perään se lähti kuitenkin ja meni maalimiehelle - hieman haisteltuaan aloitti haukunkin. 

Toisella kierroksella teimme kävelylenkin niin että maalimies käveli ruokapurkin kanssa edellä ja minä pidin Lakia hihnassa ja tulin perässä antaen sen vetää. Muutamassa kohdassa (kivirappusten käännös ja äänekkään tuulettimen ohitus) saivat lakin lopettamaan vetämisen mutta pienellä kehoituksella se kuitenkin eteni itse ja kun sitten päästin sen irti, se meni maalimiehelle iloisesti. Kun tultiin takaisin alakertaan se alkoikin omatoimisesti tutkia pimeitä huoneita!

Jos nyt vielä päästään treenaamaan tuonne, pitääkin tehdä noita vetokävelyitä ja antaa koiran sitten paluumatkalla hömpötellä itsekseen. Lisäksi olisi hyvä jos saataisiin tossut jotka lisäisivät tassujen pitoa - toki myös suojaisivat lasinsiruilta. Yritän hommata sellaiset asap.