Noukan nurtsilla tehokas treenituokio. Aluksi vähän leikkiä johon ei oikein alkanut syttymään, sitten vaihdoin namit käteen ja tiiviissä tahdissa eteenistumisia, miniseuraamisia ja maahanmenoja, kaksi sarjaa kutakin ikäänkuin "kiertoharjoitteluna". Eteenistumisissa voin jo hyvin odottaa että se peppu putoaa maahan, tähän astihan olen palkannut jo siitäkin että Laki seisoo tiiviisti edessä, yleensä se on siitä sitten tipahtanut istumaan. Maahanmenoissa vielä ekoilla toistoilla peppu jää ylös mutta alkaa sitten putoamaan, tämä saa olla vielä näin mutta käskysanaa alan liittämään. Eteenistumisissa olen sanonut käskysanaa (tänne) viimeisillä toistoilla kun istuu hyvin. Seuraamisissa ei edetä tästä miniseuraamisvaiheesta vielä pitkään aikaan mihinkään. Nämä menee kyllä hyvin mutta minun pitää kävellä pienin askelin ja haluan että tämä pysyy sellaisena naminjahtaamisleikkinä muiden harjotteiden välissä.

Lopuksi vielä leikkiä joka nyt oli paljon railakkaampaa kuin alussa. Lopuksi Laki makasi kyljellään maassa lelu suussa ja minä silittelin sitä rauhoittavasti. Kun se alkoi kiinnostua jostain muusta nostin sen syliin kantaakseni sen autoon, se nappaisi minua huulesta... auts. Tuohon pureskeluun on nyt kyllä täytynyt puuttua muutenkin, on asioita joita ei saa purra ja asioita joita pitää purra. Eiköhän se siitä.

Nyt sitten oli pakko alkaa pitää Lakia ja Lettua kokonaan erillään, sillä Lettu sai sellaiset lääkkeet jotka aiheuttaisivat pennulle kasvuhäiriöitä jos se sattuisi vielä tissistä jotain saamaan. Pihaan on rakenteilla pieni erillistarha jotta ei tarvitsisi aina toista pitää sisällä toisen ulkoillessa. Laki on kyllä ollut vähän eri mieltä siitä saako se mennä äidin luokse vai ei.... mutta eiköhän tämäkin tee ihan hyvää sille, iso tyttöhän se jo on.

826935.jpg