Kouvolassa kolme rataa. Tuomarina Marja Lahikainen. Sietämättömän kuuma, välillä tosiaan tuntui että päässä mustenee. Yritin juoda ja juottaa koiria ja Laki olikin hyvässä vireessä koko ajan, olisi jaksanut vielä muutaman radan lisääkin!

Nyt nähtiin se mitä muutamissa treeneissä on jo vähän puhuttkin. Laki reagoi erittäin voimakkaasti ulkopuolisiin häiriöihin. Se ihan katselee muualle eikä sitten ohjaudu... sen puoleen olisikin tosi hyvä nyt kierrellä eri kisapaikkoja ja totutella erilaisiin ympäristöihin. Myös treeneissä pitäisi harjoitella häiriöitä, nyt kun treenataan hallissa siellä usein ollaan ihan keskenään.

Eka rata meni ihan käsille, Laki ei oikein lähtenyt mukaan ja kun se ilmeisesti tuli putkeen mentyään samasta päästä ulos, otin sille seuraavana olleen takaahypyn, kehuin siitä ja juoksutin pois radalta.

Toiselta radalta saatiin sitten tulos kun kahlattin se läpi: tässä tuli hyviä pätkiä mutta kaksi kieltoa ja niiden myötä yliaikaa. Juuri niin että Laki katseli yleisöä kun yritin vetää sitä hypylle. 

Kolmas rata sitten sujuikin jo suorastaan hienosti: ainoaksi virheeksi tuli keppien sisäänmenokielto, Laki meinasi aloittaa väärältä puolelta. Tämä oli umpikulma sisäänmeno ja olin käsineni söheltämässä "auttamassa" ja tietenkin väärin. Ei kuitenkaan yliaikaa tuosta huolimatta joten ihan ok vauhti.