Kokeilevaa koirankoulutusta. Sisä-Suomen parkkiksella. Ajatuksena jättää remmi kokonaan narikkaan.

Seuraamisesta ei aluksi meinannut tulla mitään. Muutaman "altapois"käännöksen jälkeen Laki kuitenkin alkoi seurata oikealla paikallaan, kontakti tosin oli melkoisen häilyvä. Kuitenkin sen olemus oli rento ja häntä taisi heilua, tämä oli kivaa! Sitten kun välillä teimme muita liikkeitä, kontaktikin seuraamisessa parani kun Lakin täytyi kuunnella mahdanko sanoa jotakin. Ehkä tässä nyt on kyse siitä että seuraaminen on vaan ollut sen mielestä tylsää, yksitoikkoista puurtamista? Paranihan sen hakutyöskentelykin kun sille alettiin asettaa vaatimuksia, ehkä se haluaa tehdä enemmän "töitä"? Miten sitten saisin sen käsittämään että hyvä asento ja kontakti olisivat se pointti tässä seuraamisessa?

Jättöliikkeet. Istuminen ok. Maahanmeno takkusi: aluksi tarvittiin toinen käsky, sitten toisen käskyn sijaan pään kääntäminen kohti koiraa riitti, lopulta meni jo yhdellä käskyllä.

Luoksetulo. Pohja oli liukas ja sehän näkyi heti huonona eteenistumisena, itse asiassa ekalla kerralla Laki tuli liian lujaa ja hyppäsi mua vasten ehkä pysäyttääkseen vauhtinsa, toisella kerralla se himmasi itseään sinne oikean jalan kohdille ikäänkuin varmistaakseen että voi luisuttaa itseään musta ohi, minkä se sitten tekikin. No, vauhti oli hyvä ja juoksulinja suora mitä on tietty tärkeitä juttuja myös. Sivulletulossa ei ole ongelmia.