Längelmäellä hallitreeneissä. Oi mitä luksusta! Lämmin ja valoisa halli, pitävä ja joustava pohja... paratiisi suorastaan!

Laki jostain syystä aristeli halliin sisälle tuloa. Kulku oli pienestä eteisestä, eikä Laki olisi millään jäänyt "ovien väliin" vaan yritti ulos ennenkuin ulompi ovi meni kiinni, En ymmärrä miksi, paikka ei kuitenkaan ollut ahdas eikä siinä ollut muita. Ehkä joku haju? No, kun sisään päästiin unohtui se samantien. Aloitin suoraan treenin eikä se Lakia tuntunut vaivaavan.

Ensiksi hihnaseuraamista. Muutaman muistutuksen jälkeen oli varsin hyvää. Huomaan että lakille on tullut ärsyttävä tapa tökkiä mun kättä heti kun alan kehumaan sekä aina pysähdyksissä. No, itseaiheutettua tietysti, täytyy kiinnittää enemmän huomiota palkan vaihtelevuuteen.

Kun otin hihnan pois, laki lähti livohkaan. Muutaan metrin tosin vaan ja tuli heti takaisin luoksetulokäskyllä. Ärsyttävää silti. Ilman hihnaa seuraaminen oli  selvästi väljempää kuin hihnassa mutta kohtuullista kuitenkin. Kuvista näkee hyvin eron, ihanne olisi varmaan jotain tuolta väliltä.

Jättöliikkeet olivat hyvät, ensimmäinen seisominen meni kyllä läpikävelyksi mutta yleisön mukaan olin antanut tosi huonon käskynkin. Toisella kerralla sekin on bueno. Huomattiin sellainen asia, että pysähdyksissä Laki ottaa askeleen taaksepäin ennenkuin asettuu tassuilleen, ja tästä johtunee sen joskus vinot asennot. Vaikka se siis seuraa suorana, pysähdyskäskyn jälkeen se korjailee jalkojaan ja saattaa jäädä vinoon. Toisaalta sen pysähdykset kyllä tästä syystä myös näyttävät tosi napakoilta, parempi siis taaksekorjaus kuin askelkin perään. Mutta mikä se ihanne sitten olisikaan...

Luoksetulo oli muuten hyvä, mutta eteenistuminen tuntui olevan hukassa joten autoin käsillä ennenkuin koira alkoi haahuilla.

Noudot olivat ok, pidin kaulapannasta kiinni heittäessä ja sain tällä kertaa ihan rauhassa päästää irti ja vasta käskystä lähti noutoon. Palautus kuitenkin ravilla! Tuota se ei ole tehnyt juurikaan, mutta varulta täytyy kiinnittää asiaan huomiota. Nyt otin toisen noudon niin että hetsasin patukalla kun oli palauttamassa, annoin pudottaa kapulan ja sitten leikitin.

Lopuksi vielä mentiin muutamaan kertaan henkilöryhmää, mieshenkilöä Laki ensin vähän väisti ja tämän takia vasemmalle käännös oli kauhea, mutta toisella kerralla jo ihan mallikas.

Muutama kuva, kiitos kameroinnista Päivi: