Maahanmenoissa näyttää tänään olleen sellainen ongelma, että laki vain madaltaa itseään ja ponnahtaa sitten takaisin ylös. Kun en tietenkään palkannut sitä tästä, se yritettyään muutaman kerran, alkoi puuhailemaan diipadaapa omiaan. Otettiin sitten käsiohjauksella muutama ja sen jälkeiset pelkällä käskyllä mutta palkka taas sinne etujalkojen väliin. laitoin nyt useammankin makupalan jotta pysyisi siellä maassa kauemmin.

Seuraaminen oli jälleen loistavaa, samoin eteenistumiset. Eteenistumisissa tein nyt sellaista, että otin vuoroin toisen ja vuoroin toisen käden pois mahan päältä, josko tästä sitten joskus olisi helpompi ottaa molemmatkin kädet pois. Hyvin Laki ainakin kesti tämän käsien vaihdon, ja pysyi silti tiiviinä ja suorana.

Istumisia ihan muutama, ja kosketuslappua. Lopuksi vähän leikittiin mutta tällä kertaa Askon kuorma-auto olisi ollut kiinnostavampi lelu. Huoh.

Niin juu, sellainen pointti, että Laki on nyt saanut perinnöksi äidiltään ketjupannan, jota nyt sitten käytetään tottistreeneissä aina.