Kisat JATtilassa, tuomarina Johanna Nyberg.

Eilisten treenien jäljiltä oli sellainen olo että kyllä se viimeinen nolla nyt sieltä napsahtaa. Rataantutstumisessakin olin hyvin huolellinen ja mietin missä meidän heikot kohdat on ja missä pystyn vetämään riskillä. Mutta yllättävässä paikassa se virhe sitten tuli: Laki otti hienosti A:n alastulokontaktin mutta jäi siihen odottamaan palkkaa. Minäkään en ollut tilanteen tasalla vaan aloin hosua sitä eteenpäin ja niinpä tulin vetäneeksi sen pujottelun alusta ohi toka väliin. Voihan kökkö! En tätä kuitenkaan korjannut sillä Laki pujotteli vauhdikkaasti - tuskin edes huomasi omaa virhettään. Loppurata menikin sitten tosi hyvin lukuunottamatta yhtä rimaa joka putosi kun olin valssille menossa myöhässä ja koira joutu tekemään viime hetken käännöksen ja sitten minä valssasin suoraan sen edessä. Puomin kontakti oli kerta kaikkiaan loistava, Laki pysähtyi mutta lähti heti käskystä eteenpäin.

Toiselle radalle huuomasin pari kohtaa jotka oli vaarallisia ja niinhän siinä sitten kävi että juuri tuollaisessa kohdassa Laki tuli yhden hypyn ohi. Lisäksi taas putosi yksi rima, pujottelulla tuli virhe (tällä kertaa lopussa) ja nyt ei kontakteille enää pysähdytty. Voihan räkä.

Positiivistä toki oli että Laki liikkui hyvin ja vaikka muutamassa kohdassa vähän ohjaus pettikin se ei varsinaisesti karkaillut käsistä, irtosi vaan vähän laajemmalle.

Ehkä se vika nolla sieltä joskus tulee, ja ehkä se saa niitä myös kolmosista. Ehkä.