Noukan nurtsilla.

Hyppyä alkuun tokon avo-tyyliin. Hienosti meni, monta toistoa, enimmäkseen palkkasin istumisesta toisella puolen (istuminen edelleen vähän hidas, pitää olla tarkkana käskyn ajoituksen kanssa). Hypyt kuitenkin vahvat ja eteenpäinvievät. Pitäisi kelvata tiukemmallekin tokotuomarille.

Nouto, Asko heitti kapulaa. Muutama varastus mutta kun pidin pannasta kiinni kerran, alkoi pysyä. Mutta joka ikinen palautus laukalla ja kapulan käsittely aivan järisyttävän hienoa: poimiminen kapulan takaa ja heti kunnolla kitaan. Luovutukset vähän vinoja, mutta tämä saattoi johtua siitä että Asko seisoi vieressä.

Metallinouto. Ensin vain pitämistä joka sujui hyvin. Sitten päätin yrittää kapulan maasta ottamista ja sehän ei luonnistunut millään: Lakille meni heinätuppoja suuhun ja se syleksi niitä. Sitten tein kapulalla maata myöten vähän saalisliikkeitä, no Lakihan alkoi murista ja purra mua käteen (ei kovaa) ja kun tuosta heitin kapulan vähän kauemmaksi, ei sen nostamisessa ollut enää mitään ongelmaa. Kokonainen nouto tämän jälkeen aivan yhtä siisti kuin puukapuallalkin, sitten tehtiin vielä hyppynouto metallilla... avot, liike on valmis! Pientä murinaa kapulalle mutta uskoisin että tuo jää pois.

Luoksetulon pysäytyksiä pari, koira "vapaalla" ja pysäytykset vahvalla käsiavulla. Hienosti kyllä pysähtyi :) En uskaltanut ottaa enempää, täytyy ennen koetta kuitenkin kokeilla kokonainen liike vielä.

Kaukot. Koskapa laki oli varsin rohevalla tuulella ei tässäkään ollut mitään ongelmaa ylösnousuissa. Sensijaan jos heti palkka ei lentänyt, laki yritti painua takaisin maahan. Niinpä keskityin viivästyttämään palkkausta toki kehuen oikeasta asennosta. Eiköhän se siitä :)