Hakutreenit Pönttövuoressa "LTP"-paikalla. Laki juoksunsa takia taas viimeisenä, ja se haukkua räksytti autossa melkoisesti ennen omaa vuoroa. Suunnitelmana oli tehdä samantapainen treeni kuin viimeksikin, eli valmiita maalimiehiä, tyhjä pisto ja loppuun nostattava juttu. Ihan ei kuitenkaan mennyt putkeen...

Molemmissa etukulmissa siis valmiit maalimiehet. Annoin Lakin valita aloitussuunnan itse, tänään ei tuullut käytännössä ollenkaan ja ilma oli kosteaa ja raskasta. Se varmaankin oli autosta nähnyt tai kuullut JK:n menevän vasemmalle, joten se sitten halusi lähteäkin sinne, lähti hyvin suoraan ja lujaa. JK oli kuopassa josta Laki ei meinannut millään paikallistaa tätä vaan joutui etsimään ihan urakalla... hommaa ei suinkaan helpottanut se että Olli aloitti suureellisen rakkaus-ulvonnan autossa..  Lettu sitten äidillisenä yhtyi musiikkiin... eikä Valto-poikakaan hiljaa ollut. No Laki kuitenkin löysi maalimiehen ja haukahtikin reippaasti muutamat kerrat.

Toisellekin maalimiehelle se lähti hyvin, tämä (MM, ent. MN, onnea!) oli alueen epämääräisestä muodosta johtuen todella syvällä, varmaan lähes sadassa metrissä. Laki kuitenkin upposi sinne vaikeuksitta ja taas muutamasta haukusta palkattiin.

Sitten oli tarkoitus tehdä tyhjä pisto. JK oli kuitenkin laskenut pistotukset väärin ja olikin mennyt piiloon... no eihän mun auttanut kuin lähettää koira. Laki ei kuitenkaan löytänyt vaikka teki tosi hyvän piston, juoksi melko läheltäkin maalimiestä mutta oli tuolloin jo tulossa poispäin ja ilmeisesti nenä kiinni. Lähetin sitten uudelleen tuolle puolelle siitä kohdasta mistä Laki tuli pois, maalimies oli ihan suoraan edessäpäin. Laki ei olisi halunnut lähteä, en tiedä johtuiko tämä siitä että motivaatio alkoi hiipua, vai siitä että Lakin mielestä alue oli jo tarkastettu, vai siitä että aina on pistotettu vuoroin vasemmalle, vuoroin oikealle. Lähti kuitenkin kun käskin, vähän laiskasti kyllä. Onneksi löysi heti ja sai nopsaan palkan.

Viimeinen oli sitten tarkoitus olla peräänjuoksu karaten, MM lähti juoksemaan kun olimme vielä maalimiehellä. Laki lähti hyvin perään, päästin sen liinan kanssa ilman varsinaista lähetystä. Ei kuitenkaan löytänyt heti ja pyöri lähellä maalimiestä, pelkäsin että liina jää risukkoon kiinni, onneksi näin ei kuitenkaan käynyt. Löytö, pari haukkua ja palkka.

Koko treenistä jäi vähän "sinnepäin"-tunnelma. Laki teki hyvin töitä joskin tuo ettei heti paikallistanut maalimiehiä vähän mietityttää. Keli oli kyllä vaikea. Lisäksi nuo haukut ovat nyt selkeästi menneet mallille "hau-palkkaa? ai ei, no hau, joko nyt?" elikkäs nyt täytyy alkaa opettaa sille sarjassa haukkumista ja rytmin löytämistä. Mutta itselle pyyhkeitä siitä että harjoitusssuunnitelmassa ei pysytty ja aluetta voisi taas alkaa merkitäkin, varsinkin näin kun treenataan kolmisin eikä ketään ole keskilinjalla varmistamassa tilannetta.