Ensimmäinen rokotuskerta. Samalla lääkäri (Katja Rajalin) tarkasti Lakin ympäriinsä, eikä löytänyt mitään ihmeellistä. Kuhmu päässä todennäköisesti tulee jäämään, mutta ei haittaa. Sydän löi ihan normaalisti eikä masupuolelta löytynyt tyriä tai muutakaan ihmeellistä. Hampaistossa on tällä hetkellä pientä yläpurentaa mutta ei hälyttävää -  no itsehän olen nähnyt todella ison yläpurennan kasvavan normaaliksi joten tätä en edes pidä yläpurentana.

Laki käyttäytyi reippaasti koko ajan, pöydälle nostettaessa ensin yritti nojata itsensä alas mutta unohti sitten koko jutun ja tättähääräsi siinä kuin missä tahansa. Kun lapsille on tapana antaa pieni lahja neuvolassa tai hammashoitolassa, käytiin me ostamassa Lakille oma takki. Sellainen mitä voi pitää kylminä aamuina autossa  tai ulkonakin jos oikein vilu kapajaa.

Illalla päästiin ihan tottisporukan kanssa tekemään ne omat kuviot, tällä kertaa Laki keskittyi minuun ihan kympillä vaikka sitten tarkoituksella vein sitä seuraamisessakin ihan lähelle vieraita ihmisiä. Kiva! Nyt en alkanut säätämään lelujen kanssa, nopea lihapullatreeni vain ja pentu takaisin autoon.