V-landialla. Taas huomasin ettei kannattaisi samana päivänä treenata molempien koirien kanssa, ei ainakaan tälleen ilman taukoa ja kunnollista keskittymistä. Heti halliin mennessä laki oli vähän haahellustuulella, eikä sen vire nouse vielä automaattisesti kun muita koiria ei ole paikalla. No, vähän sitä lelulla hetsasin mutta aivan liian vähän. Se jäi juuri sellaiseen "välivaiheeseen" etten saanut sitä hallintaan eikä se toisaalta liikkunut täpöllä.

No, puomia makupala-alustalla muutama kerta. Ei ongelmia, näköjään se putoaminen on jo unohtunut. Sitten kuitenkin kun palkkasin Lakia lelulla yritin samassa vauhdissa viedä sen keinulle noinniinku extemporee, koira ei ollut ajatuksessa mukana ja teki tosi pahan näköisen lentokeinun. Voihan räkä! Samaten kepeille mentiin ihan miten sattuu, aloitukset väärin. No, sekä keinu että kepit tehtiin kyllä oikeinkin, mutta ihan turhaa tuollainen säätäminen, ei se ainakaan koiraa eteenpäin vie.

Pieni radanpätkä meni ihan ok, sitten käytiin tekemässä putkeen vauhtia ja pari kertaa myös babypuomi - tässä Laki ei tajunnut ollenkaan että alastulolle olisi pitänyt pysähtyä.

Treenin päätteeksi jäin ihan vaan kopittelemaan makupaloja Lakille kun taas mulle tuli sellainen olo että se ei ihan kympillä viihdy tuolla hallissa. Onneksi kohta siirrytään Polleparkkiin, ja ensi talvena ehkä jo omaan halliin?!!?!!